Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden van All Active Trading B.V. gevestigd te Budel (Noord-Brabant, Nederland). All Active Trading B.V. is op 15 maart 2005 ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 53741358. BTW nummer: NL850998177B01 en is ook gevestigd te Achel (Limburg, België) KBO: 0749.845.236 en met BTW nummer: BE0749845236

1. Toepasselijkheid van algemene voorwaarden

2. Totstandkoming van overeenkomst

3. Betalingsvoorwaarden

4. Aanbiedingen en prijzen

5. Verzendkosten

6. Verzending en levertijd

7. Retourneren / Ruilen

8. Geschillen

9. Buitengerechtelijke incassokosten1. Toepasselijkheid van algemene voorwaarden
Door bij All Active Trading B.V. een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van All Active Trading B.V. akkoord gaat. All Active Trading B.V. heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. De klant is gebonden aan de algemene voorwaarden op grond van Art. 6: 232 BW Bij All Active Trading B.V. is er sprake van een gerechtvaardig vertrouwen dat de klant zich aan deze algemene voorwaarden heeft willen binden.

terug

2. Totstandkoming van overeenkomst
Een koopovereenkomst komt tot stand door aanbod en aanvaarding. De overeenkomst komt tot stand door een bestelling te plaatsen, waarop All Active Trading B.V. een ontvangstbevestiging verzendt. Een bestelling is niet geldig indien All Active Trading B.V. uw vaste woon- of verblijfplaats niet eenduidig kan vaststellen. Eventuele onjuistheden van door All Active Trading B.V. aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan All Active Trading B.V. worden gemeld, alsmede eventuele wijzigingen of onjuistheden van uw gegevens die u aan All Active Trading B.V. heeft verstrekt. U heeft 30 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd om te beoordelen of de bestelde artikelen voldoen en All Active Trading B.V. hiervan in kennis te stellen, dan wel uw bestelling te retourneren. Als u artikelen ontvangt die u niet besteld heeft, of niet ontvangen heeft, dient u All Active Trading B.V. hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen. Na afloop van dit termijn komt de koop definitief tot stand en wordt u eigenaar.

terug

3. Betalingsvoorwaarden
Als u besluit een bestelling te plaatsen op cyclewear.eu zijn er een aantal betalingsmogelijkheden. All Active Trading B.V. verstuurt alleen bestellingen die vooraf worden betaald met uitzondering van remboursbestellingen. U kunt gebruik maken van vooruit betalen, onder rembours, Ideal en/of Paypal. Hoe men deze betaalwijze moet gebruiken staat uitgelegd bij “vraag & antwoord”

terug

4. Aanbiedingen en prijzen
All Active Trading B.V. heeft te allen tijde recht op het verhogen van de kostprijs van een product. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Actievoorwaarden Een aanbieding geldt alleen in de daarvoor aangegeven termijnen. All Active Trading B.V. wijkt niet af van deze termijnen. U kunt hier geen recht aan ontlenen. Klanten dienen 21% BTW te betalen over hun bestelling.

terug

5. Verzendkosten
U betaalt verzendkosten per bestelling. De verzendkosten worden berekend volgens onze verzendkosten tabel per land in de EU. Bestellingen boven 25 EUR excl verzendkosten worden gratis verzonden (naar Nederland en België) (*Zie verzendkosten tabel). Voor zendingen buiten de EU dient men contact op te nemen met All Active Trading B.V. voor de bepaling, indien mogelijk, van de verzendkosten. De verzendkosten tabel kan u vinden bij “verzenden & retourneren”.

terug

6. Verzending en levertijd
Verzending geschiedt door PostNL. Voor de verzending van uw pakket zijn de algemene voorwaarden van PostNL van toepassing.(http://www.postnl.nl/voorthuis/site/disclaimer/) De bestelde artikelen worden zo spoedig mogelijk geleverd na ontvangst van de betaling. De levertermijn van het Product is afhankelijk van wanneer de betaling binnen is. Als u een mailbericht krijgt waarin staat vermeld dat uw bestelling verzonden is, duurt het 1 a 2 dagen (voor NL, voor rest van EU zie verzendkosten tabel) wanneer u uw bestelling in huis heeft. Door omstandigheden (feestdagen etc) kan dit enkele dagen later zijn. Als u klachten heeft over de aflevering van uw pakket, kunt u een klacht indienen bij PostNL. Dit kan via een klachtenformulier op de website van PostNL. All Active Trading B.V. heeft geen invloed op de aflevering van uw bestelling. Verzendingen geschieden voor rekening en risico van de verkoper. De juridische levering geldt op het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten. De postbode is verantwoordelijk voor aflevering van uw pakket. Mocht hij u thuis niet treffen, zal hij een afhaalbewijs bij u achterlaten. Met dit afhaalbewijs kunt u uw pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Hiervoor is een geldige legitimatie nodig. Het pakket blijft 3 weken op het postkantoor, hierna wordt het aan ons geretourneerd. Hebt u door omstandigheden het pakket niet op kunnen halen, dan zullen wij u het nogmaals toezenden. Voor deze zending betaalt u nogmaals verzendkosten. Bestellingen welke naar ons retour komen doordat deze aan de deur zijn geweigerd, worden pas nogmaals verzonden nadat de kosten (verzenden en eventueel rembourskosten) daarvoor zijn voldaan.

terug

7. Retourneren / Ruilen
Indien uw aankoop niet naar wens blijkt te zijn kunt u dit artikel retourneren. Hiervoor heeft u 30 dagen na ontvangst van uw bestelling om aan te geven dat u een artikel wenst te retourneren en hierna nog eens 30 dagen om het product retour te sturen. Indien de gehele order wordt teruggestuurd worden ook de eventuele verzendkosten die bij uw aankoop zijn berekend teruggestort. Kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Alle maattabellen zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden, de omschrijvingen en specificaties van de producten zijn tevens indicatief en veelal 100% correct. Er kunnen geen rechten of plichten ontleend worden aan toevallige druk of schrijffouten van een product. Wanneer het product niet past is retourneren ook voor rekening van de klant. Gratis retourneren is mogelijk, wanneer u het product terugbrengt naar onze fysieke winkel. Dorpsstraat 19, 3930 Achel
Het is van belang dat het product dat u wenst te retourneren compleet is en in de originele verpakking zit. Beschadigde en gebruikte artikelen kunnen wij helaas niet retour accepteren. Kleding mag uiteraard gepast worden, maar in verband met hygiëne kunnen wij geen kleding retour nemen welke sporen van gebruik bevatten. Gewassen kleding kunnen wij dan ook niet retour accepteren. Elektronica kan enkel in de verzegelde verpakking worden geretourneerd. Aangebroken of geopende voedings- en verzorgingsproducten worden ook niet retour aangenomen. Indien u gebruik maakt van een bundel aanbieding, dient ook de gehele bundel retour te worden gestuurd.
Ongefrankeerde/ rembourszendingen worden niet geaccepteerd door All Active Trading B.V..

Wij hebben ervoor gekozen om geen gebruik te maken van het omruilen van producten. Dit omdat het voor zowel de klant als voor ons vaak een te lang en omslachtig proces blijkt te zijn. Wilt u toch graag een andere maat of bijvoorbeeld een andere kleur van het artikel hebben? U kunt dan het oude product retourneren via onze retourprocedure en vervolgens plaatst u een nieuwe order via onze site met het gewenste product. Het openstaande bedrag van de retourzending wordt na ontvangst z.s.m. teruggestort op uw bankrekening.
Op deze manier heeft u het snelst het gewenste product in huis en hoeft u niet te wachten totdat het product omgeruild is.

Retour van goedgekeurde garantie van een product - Wij regelen de retournering van het product met de leverancier, de klant zorgt voor een correcte retournering van het product naar onze winkel/ ons adres. Dit wil zeggen op eigen kosten, in dat geval is zelf retourneren in de winkel gratis uiteraard, envelop of postpakket is te betalen door de klant zelf.

terug

8. Geschillen
Op al onze overeenkomsten is het Nederlandse recht van toepassing. De bevoegde Nederlandse rechter is bij aansluiting van andere instanties bevoegd tot kennisneming van alle geschillen die uit hoofde van de overeenkomst tussen All Active Trading B.V. en de wederpartij mochten ontstaan.

terug

9. Buitengerechtelijke incassokosten
Indien All Active Trading B.V.. wegens niet-nakoming van de overeenkomst door de koper kosten van rechtsbijstand moeten maken, is de koper verplicht de kosten volledig aan All Active Trading B.V. te vergoeden. In geval van wanbetaling worden de buitengerechtelijke incassokosten vastgesteld op 25% van het verschuldigde bedrag met een minimum van €100,00.

terug