Dit weekend 15% extra korting op de nieuwe collectie fietskleding & accessoires gebruik volgende kortingscode: KLANTWEEKEND

X-Bionic

X-Bionic

Voor de veeleisende fietser is er het Zwitserse fietskledingmerk X-Bionic. Door het gebruik van innovatieve materialen en high-tech onderzoek weten zij keer op keer het beste uit hun fietskleding te halen. Het doel van X-Bionic is om de beste functionele fietskleding te ontwikkelen waardoor jij je beste prestaties kan leveren.

De compressiekleding van X-Bionic is multifunctioneel door het speciale materiaal dat ze gebruiken tegen transpiratie. Het lichaam heeft verschillende warmte zones en X-Bionic past zijn fietskleding hierop aan. De compressiebroeken van X-Bionic ondersteunen je beenspieren optimaal waardoor spiertrillingen kunnen worden verminderd en je uithoudingsvermogen verbeterd, waardoor je prestaties omhoog gaan.

Neem hier een kijkje in ons ruime assortiment X-Bionic kleding, met onder andere compressieshirts, compressie fietsbroeken en andere compressiekleding.

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

13 artikel(en)

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

13 artikel(en)

13 artikel(en)