Endura

Endura

Het Schotse fietskledingmerk Endura zet zich in voor het bevorderen van de prestaties op de fiets en de functie van fietskleding voor iedereen. Door de nauwe samenwerking met de professionals van Team Movistar, weet Endura precies wat jij van je fietskleding verlangt. Endura ontwikkelt zeer functionele fietskleding voor zowel op de racefiets als op de mountainbike en behoort in beide categorieën tot de top.

De baggy shorts van Endura zijn zeer populair onder de mountainbikers. De Endura MT500 Spray Baggy Short is voorzien van een waterdichte achterzijde en beschermt dus optimaal tegen opspattend water. De MT500 Spray short is compatibel met de Endurace Clickfast Liner Short en is daardoor de ideale mountainbike fietsbroek.

Kijk ook zeker eens naar het Endura MT500 Waterproof Jack. Dit fietsjack is volledig waterdicht, maar blijft door de ExoShell 60 stof  wel zeer goed ademen. De waterbestendige Napoleon zak met media-poort en brillenpoetsdoek maken dit fietsjack jouw ideale partner voor de regenachtige dagen op de fiets!

Grille Liste

Par ordre croissant

1-24 of 76

76 article(s)

Page :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Grille Liste

Par ordre croissant

1-24 of 76

76 article(s)

Page :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4