Sportful

Sportful

De fietskleding van Sportful is van Italiaanse hoogwaardige kwaliteit. Dit komt terug in zowel de pasvorm, de afwerking en het uiterlijk van de wielerkleding. Grote kampioenen hebben de fietskleding van Sportful gedragen tijdens hun grootste triomfen, zoals Fabian Cancellara en Alberto Contador. Ook dit jaar vind je de fietskleding van Sportful weer terug in het profpeloton.

Voor de fanatieke fietsers heeft Sportul de Bodyfit lijn. Hierin vind je onder andere fietsbroeken, fietsshirts en fietsjacks met een strakke pasvorm van hoogwaardige materialen. Ook zijn deze Sportful Bodyfit fietsbroeken voorzien van de Total Comfort Pro zeem welke optimale ondersteuning biedt tijdens de langste fietstochten. De fietskleding uit de Fiandre reeks beschermt je ook nog eens bij slechte en natte weersomstandigheden zodat je ten alle tijden kan gaan fietsen!

Ook voor dames biedt Sportful een breed gamma fietskleding aan met de mooiste designs. Cyclewear biedt jou het ruimste assortiment Sportful fietskleding aan, bekijk hier de volledige collectie.

Grille Liste

Par ordre croissant

1-24 of 219

219 article(s)

Page :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grille Liste

Par ordre croissant

1-24 of 219

219 article(s)

Page :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5