×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Retourneren

Indien uw aankoop niet naar wens blijkt te zijn kunt u dit artikel retourneren. Hiervoor heeft u 14 dagen na ontvangst van uw bestelling om aan te geven dat u een artikel wenst te retourneren en hierna nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. Indien de gehele order wordt teruggestuurd worden ook de eventuele verzendkosten die bij uw aankoop zijn berekend teruggestort. Kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Het is van belang dat het product dat u wenst te retourneren compleet is en in de originele verpakking zit. Beschadigde en gebruikte artikelen kunnen wij helaas niet retour accepteren. Kleding mag uiteraard gepast worden, maar in verband met hygiëne kunnen wij geen kleding retour nemen welke sporen van gebruik bevatten. Gewassen kleding kunnen wij dan ook niet retour accepteren. Elektronica kan enkel in de verzegelde verpakking worden geretourneerd. Aangebroken of geopende voedings- en verzorgingsproducten worden ook niet retour aangenomen. Indien u gebruik maakt van een bundel aanbieding, dient ook de gehele bundel retour te worden gestuurd.

Retourprocedure:

Binnen de retourperiode kunt het artikel, in volledige nieuwstaat en met originele toebehoren, gefrankeerd retour sturen naar:

Cyclewear
Randweg Zuid 15
6021PT Budel
Nederland

Zodra wij het pakket hebben ontvangen krijgt u hiervan bericht en wordt het aankoopbedrag z.s.m. teruggestort op uw bankrekening. Indien er extra opmerkingen zijn, gelieve deze in een begeleidend schrijven toe te voegen aan uw retourzending.

Garantie

Indien u een vraag of klacht heeft over uw product met betrekking tot garantie, dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice:

Mail ons

Tel: +31 (0) 495 430949