Retourneren

Indien uw aankoop niet naar wens blijkt te zijn kunt u dit artikel retourneren. Hiervoor heeft u 30 dagen na ontvangst van uw bestelling om aan te geven dat u een artikel wenst te retourneren en hierna nog eens 30 dagen om het product retour te sturen. Indien de gehele order wordt teruggestuurd worden ook de eventuele verzendkosten die bij uw aankoop zijn berekend teruggestort. Kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Het is van belang dat het product dat u wenst te retourneren compleet is en in de originele verpakking zit. Beschadigde en gebruikte artikelen kunnen wij helaas niet retour accepteren. Kleding mag uiteraard gepast worden, maar in verband met hygiëne kunnen wij geen kleding retour nemen welke sporen van gebruik bevatten. Gewassen kleding kunnen wij dan ook niet retour accepteren. Elektronica kan enkel in de verzegelde verpakking worden geretourneerd. Aangebroken of geopende voedings- en verzorgingsproducten worden ook niet retour aangenomen. Indien u gebruik maakt van een bundel aanbieding, dient ook de gehele bundel retour te worden gestuurd.

Retourprocedure:

Binnen de retourperiode kunt het artikel, in volledige nieuwstaat en met originele toebehoren, gefrankeerd retour sturen naar:

Voor onze Nederlandse klanten (Enkel met PostNL):

Cyclewear
Postbus 10
5550AA Valkenswaard
Nederland


Voor onze Belgische en overige klanten:

Cyclewear
Dorpsstraat 19
3930 Achel
België


Zodra wij het pakket hebben ontvangen krijgt u hiervan bericht en wordt het aankoopbedrag z.s.m. teruggestort op uw bankrekening. Indien er extra opmerkingen zijn, gelieve deze in een begeleidend schrijven toe te voegen aan uw retourzending.

Garantie

Indien u een vraag of klacht heeft over uw product met betrekking tot garantie, dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice:

Mail ons

Tel: +31 (0) 495 430949